AutoStable blir OptiOne

2021-06-18 00:00:00

I slutet av sommaren 2021 kommer AutoStable att byta namn till OptiOne. I samma veva lanserar vi även vår helt ny hemsida. Vi vill inte bara vara bäst på motoroptimeringar, vi vill att den totala upplevelsen är lika positiv som ditt färdigoptimerade fordon.

OptiOne, the one and only

Sedan starten 2007 har tusentals kunder haft oss som sitt förstahansdsval för motoroptimering. Faktum är att största andelen av våra kunder är återkommande kunder och många optimerar såväl flera bilar som husbilar, transportbilar, båtar, vattenskotrar, motorcyklar, ATV/UTV och mycket mer. Därför har vi valt ett namn som reflekterar att vi vill bli även ditt förstahahandsval för motoroptimering.

Kundservice

Vi har gjort en storsatsning på kundservice. Den kraftigt ökade kundtillströmningen de senaste åren har fått oss att satsa allt mer på kundsupport och vi är nu fler kundmottagare än vi någonsin haft. I samband med lanseringen av vår nya hemsida sjösätter vi vårt nya kundordersystem som automatiserar stora delar av processen så vi kan frigöra ännu mer tid för er, våra kunder.

Fortsatt expansion

Vi finns i dagsläget på 18 orter och vi fortsätter expandera till nya orter hela tiden. Flera är redan signade och vi för diskussioner med ännu fler. Intresset för att bli partner är stort men vi är väldigt noga när vi väljer ut våra partners och fokuserar främst på kompetens, service och lokalt rykte.

Ambassadörer sökes

Vill du bli en “Official OptiOne Ambassador”? Vi söker nu ambassadörer. Bor eller verkar du i någon av de orter vi finns i eller håller på och etablerar oss på och är intresserad av motoroptimering? Du kommer få utbildning i hur motoroptimering fungerar och vad som verkligen ger prestanda, effektivare förbränning och sänkt bränsleförbrukning. Hör gärna av dig så kan vi diskutera ett eventuellt samarbete.

Häng med

Du är varmt välkommen att hänga med på vår resa från AutoStable till OptiOne, både som kund, partner, ambassadör eller om du helt enkelt bara är intresserad av motoroptimering.
 
OptiOne Motoroptimering