Turkos Tisdag hos AutoStable!

2018-11-19 00:00:00

Glöm Black Friday - välkommen till AutoStable’s Turkosa Tisdag! Låt det bli en dag då vi gör skillnad för cancerdrabbade barn.
Ring in, skicka en bokningsförfrågan eller besök en av våra stationer mellan Turkos-Tisdag 20/11 till Söndag den 25/11 så får du 500kr rabatt på optimeringen och AutoStable-kedjan skänker ytterligare 500kr till Barncancerfonden (eller betala fullpris så skänker vi 1000kr såklart). 

RABATTKOD: turkostisdag

Villkor: Gåvan registreras och skickas efter utförd optimering och vi skickar en bekräftelse till dig när det är klart. Du kan boka nu, och få optimeringen utförd fram till Jul inom ramen för erbjudandet. Rabattdelen gäller endast elektronisk motoroptimering till ordpris 5900kr eller högre. Gåvan BCF gäller alla trimprodukter från 2900kr uppåt.

Såhär jobbar organisationen, och så används dina pengar: https://www.barncancerfonden.se/jag-vill-bidra/sa-anvands-din-gava/

Visste du att idag vinner ca 80% av cancerdrabbade barn över sin elaka sjukdom. Det är bra, men inte nog bra. Låt oss kombinera nöje (motoroptimering) med nytta så gör vi skillnad tillsammans!

Tack för att du är kund hos oss!
Vänligen, Team AutoStable