chiptrim, steg1, steg2, optimering, sportavgasFILM - Exempel på AutoStable/Ferrita Steg 3-tuning i samarbete med Polaris Sweden och Richard Göransson
FILM - Exempel på AutoStable/Ferrita Steg 3-tuning, Mercedes ML500 408hk 2014
FILM - Exempel på AutoStable/Ferrita Steg 4-tuning, BMW X6M
AutoStable i samarbete med Ferrita

Önskar du uppgradera din bil med avgassystem och mjukvara i Steg 2 eller 3, eller mer? 
Ferrita och AutoStable har sedan början 2014 arbetat fram ett mycket nära samarbete där vi som enda avtalspartner levererar samtliga mjukvaror för uppgraderingar i Steg 1, 2, 3 eller vidare, till Ferrita’s fina avgasbyggen. På samma vis kan också vi erbjuda våra kunder kompletta paket med mjukvara och avgassystem med eller utan uppgraderade katalysatorer. Vad har du för planer för din bil? Vi ser fram emot att höra mer!  

Steg 1 - Mjukvara (+ev. filter)

Ordinarie priser enligt hemsidan.

 

 

   

Steg 2 - Mjukvara + Cat-back avgassystem + Filter 

Avgassystem från bakre katalysator och bakåt med anpassad mjukvara. Ger främst ett fantastiskt trevligt ljud, men ger på vissa bilar även en ytterligare förändring i effekt mot Steg 1.    

 

 

   

Steg 3 - Mjukvara + Helsystem + Filter 

Race-katalysatorer och avgassystem med anpassad mjukvara. Ger högsta effektökningen, samt bästa ljudet.   

 

 

Fjärrstyrda avgasventiler

Har du en prestandabil med ett gott originalljud men saknar möjligheten att låta vilddjuret få vråla fritt, när du vill? Då kan elektriskt styrda avgasventiler vara ett alternativ. De monteras på originalavgassystemet eller som komplement till både Steg 2 eller 3-uppgraderingar för absolut bästa resultat. Hur fungerar det?

Kolla filmen här! Exempel - Ford Fiesta ST 1.6 EcoBoost 182hk 2014 Steg 3

chiptrim till ford fiesta, trimchip till ford, chiptrimning till ford

 

"Stort tack bästa AutoStable Motoroptimering.se!
Bilen gick som tåget innan, nu som en raket! Mycket bra jobb ni gjorde, går grymt bra över hela registret och lika snäll att smyga runt i stan med + med låg förbrukning. En grymt trevlig sportbil, suverän prestanda - optimal för Time Attack/Trackday, som man sedan med lätthet tar sig till jobbet nästa dag med 0,6 l/mil."

Mvh, Crister N.


*Ny motorprogramvara Steg 3 (ca 225hk) (Bilens vikt 1160kg, = 5.15 kg/hk)
* Rostfritt Ferrita fullflödes specialtillverkat avgassystem (från turbo inkl. racekat)
* Free Flow luftfilter (KN) och insugssystem

 

Exempel - Mercedes C220 CDI 170hk 2013 Steg 2

trimchip merca, chiptrimm mercedes, tuningchip mb

Grymt jobb av AutoStable Eskilstuna! Bilen går topp och är så mycket roligare att köra med de extra 60hk den fick! Mvh / Azddin, Malmö".  Kommentar: Azddins Mercedes C220CDI med Biturbo 170hk fick Steg 2-mjukvara tillsammans med ombyggd avgassystem hos Ferrita. Kontakta AutoStable för paketpriser.