Motoroptimering med garantier till v60 chip.

# Du får ett starkare och roligare fordon.


# 100% omprogrammering - 0% chiptrim/trimbox.


# Utförs av auktoriserade AutoStable Partners från norr till syd!
Därför väljer kunder AutoStable


#

Motorgarantier*


#

Fordonsdiagnos ingår!


#

60 dagars kundgaranti!Rekommenderat Företag - 5 år i rad!

 Lämna in ditt fordon hos en Optimeringsplats eller skicka styrenheten

Eftersom en omprogrammering är något som tar från en halv till en hel arbetsdag för en normal optimering, så välkomnar vi dig till att besöka en av våra Officiella Optimeringsplatser. Alla våra AutoStable Optimeringsplatser är handplockade och specialutbildade av oss. Samma villkor, pris och kvalité på optimeringen oberoende vilken plats du väljer!

Om du bor långt bort från en Optimeringsplats så kan du i många fall skicka din styrenhet tiill oss för optimering på distans.

 Så här fungerar en motoroptimering hos AutoStable!

Vi vill att du ska få ut det mesta av ditt fordon, om det så är ökad körglädje, bränslebesparing eller effektivitet som är viktigast för dig, menar vi att en skräddarsydd motorprogrammering är vägen att gå. Många lågprisfirmor kommer att erbjuda dig billiga trimboxar och standardmjukvaror som lovar extrema effektökningar till otroliga priser.

Om du vill ha det bästa för ditt fordon, lämna då in det hos en auktoriserad och utbildad AutoStable Optimeringsplats och låt oss göra en skräddarsydd motoroptimering baserad på dina önskemål, våra tidigare erfarenheter, fordonets skick och förutsättningar, samt vad fordonet faktiskt används till. Vi vet att det ger ett bättre resultat - varje gång, och vågar därför dessutom ge dig marknadens mest generösa affärsvillkor. Låter det bra? Sök fram resultatsiffror och pris ovanför, eller läs vidare om vår tjänst här nedan.

v60 chip

.Så här går det till!


1.

Sök & se effekt och pris. Lägg en intresseanmälan

2.

Besök optimeringsplatsen & genomför behovsanalysen

3.

Optimeringen startar & du blir kontaktad när den är klar

4.

Njut av den nya motorkaraktären!

 
AutoStable - Motoroptimering.se

1. Så här bokar du!

Börja med att söka fram ditt fordon här ovan och se effektresultat och prisuppgifter. Med några knapptryck har du skickat en icke bindande förfrågan och blir snart kontaktad av vår bokningscentral för att få svar på dina sista funderingar inför eventuell tidsbokning hos närmsta Optimeringsplats.AutoStable - Motoroptimering.se

2. Inför optimeringen - Hos Optimeringsplatsen

När du kommer in med bilen hos din valfria AutoStable-station börjar vår representant med att göra en behovsanalys tillsammans med dig. Därefter provkör vi din bil och gör en fullständig fordonsdiagnos för att säkerställa att den går och mår bra innan vi börjar jobba med den. Sedan läser vi ut hela originalprogramvaran och våra programmerare bygger en skräddarsydd mjukvara baserad på behovsanalysen, balanserad mot våra erfarenheter av liknande bilar, för att du ska få ett så fint resultat som möjligt.AutoStable - Motoroptimering.se

3. Optimeringen genomförs

När vi skrivit in det optimerade programmet, provkört din “nya” bil samt gjort en slutkontroll med vår diagnosutrustning och är nöjda och glada, ringer vi dig och meddelar att bilen är klar för avhämtning. Hela jobbet tar normalt 5-8 timmar om det gäller en Steg 1-optimering, utan vidare modifikationer av hårdvaran.

AutoStable - Motoroptimering.se

4. Upplev nya motorkaraktären!

Hämta ut ditt fordon och känn nya kraften! Innan du åker därifrån får du en mapp med dokumentation kring vårt utförda arbete och en genomgång av detsamma, hur vi upplever bilen som optimerad och vad du skall tänka på framöver som ägare av en optimerad bil.Motorgarantier - Exklusivt samarbete med Svensk Bilgaranti AB

"Vad händer med motorgarantierna om jag optimerar bilen?" är den absolut vanligaste frågan vi får angående motoroptimering av nyare bilar. Rädslan för att förlora nybilsgarantin är det största hindret för optimering av nya bilar idag.

Därför gläds vi åt att kunna erbjuda en riktig motorgaranti för Dig som ska optimera bilen. AutoStable har ingått ett exklusivt samarbete med Svensk Bilgaranti AB och kan därför till skillnad från andra optimeringsfirmor erbjuda en solid och trygg garanti i samband med optimeringen. Har du en bil, husbil eller lätt lastbil som är yngre än 6 år gammal vid det tillfälle du optimerar den hos AutoStable kan du teckna en motorskadegarantin till en låg extrakostnad! Se köpvillkor för villkor. Vissa fordon är undantagna.

 Så här tycker några kunder!

Nyfiken på sportavgassystem och vidare uppgraderingar?

 

Har du önskemål om vidare uppgraderingar i Steg 2 eller 3, såsom sportavgassystem, racekatalysatorer, elektriskt styrda avgasventiler, DPF-ersättningsrör, osv? Då har du hittat en kompetent och komplett partner: tillsammans med ett flertal leverantörer kan vi erbjuda helhetslösningar för dig som vill ha det bästa. För dig som hellre monterar själv eller vill låta en mer närliggande AutoStable Optimeringsplats ordna detta, finns slip-on-system från Ferrita, Akrapovič, JP, Cargraphic, QuickSilver m.fl. Kika gärna på våra referenser och tag kontakt idag så berättar vi mer vad som går att göra med just ditt fordon!


   

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.